01.
Най-добратакухня!

В менюто ще намерите както запазената марка на "Ефир 100" - шишове на жар, така и разнообразна и много вкусна сръбска скара!

02.
Място заПочивка!

Заведението разполага с 100 места, а скоро се очаква и отварянето на лятната ни градина

03.
ПерфектноОбслужване!

Екип от професионално обучени сервитьори, ще изпълни всяка ваша прищявка. А за настроението ви, ще се погрижат нашите музиканти, които свирят всеки четвъртък, петък и събота.

04.
Най-добритеГотвачи!

А в кухнята ще се вихри топ готвачът Драган Станкович, който прави най-вкусните плескавици, чебапчета, ущипци и т.н.

Кой е нашият майстор?И каква е историята на неговият живот...

Драган е от град Лесковац, откъдето тръгва и кариерата му. Има висше икономическо образование, но никога не е работил по тази си специалност. От 16-годишен ходи при майстор Драги Глигориевич-Буре, който 23 години е бил личен готвач на Тито. От него учи всички тайни на сръбската скара. “Драги имаше голям корем и оттам идва прякорът му Буре. Моят баща беше шивач и му шиеше панталони по поръчка. Бях малък, когато се запознах с него. И той ми хареса като човек. Тогава правеше плескавици в едно заведение в моя роден град. Влюбих се в тази работа и лека-полека научих всичко от Драги”, спомня си Драган. И със съжаление отбелязва, че никой сърбин не е казал в България кой е създателят на сръбската скара

Тайните на готвача:
Очаквайте скоро... Майстор Драган (готвач)